Trim

Bij Flash Stars hebben we een actieve trimafdeling die wekelijks oefenen in onze zaal, en meespelen in de gemeentelijke trimcompetitie.

De standen van de trim zijn te vinden via deze link.

Teamfoto van onze trimteams:

Trim Heren 2016-2017

Trim Heren 2016-2017

Trim Dames 2015-2016

Trim Dames 2015-2016

Onze Facebook meldingen

πŸƒβ€β™€οΈπŸƒβ€β™‚οΈ SPONSORLOOP πŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™€οΈ

Eerder lieten we al weten dat we helaas genoodzaakt zijn om onze sponsorloop af te gelasten. We willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken die zich hiervoor ingezet heeft! Onze jeugdleden hebben hard hun best gedaan om zo veel mogelijk geld op te halen. Hiervoor zijn ze langs de deuren geweest en hebben ze natuurlijk hun familie gevraagd. Net zoals ieder jaar krijgt degene die het meeste geld opgehaald heeft een mooie prijs. Dit jaar heeft Lize Oude Hendriksman het meeste geld opgehaald. Goed gedaan Lize! Gefeliciteerd! Zodra de situatie rondom het Corona-virus wat rustiger wordt, komt de prijs jouw kant op.
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

❌🏐GEEN COMPETITIE MEER 🏐❌

Door de ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft de Nevobo besloten dat de zaalcompetitie van de Topdivisie en lager niet meer uitgespeeld wordt. Dit betekent dat voor alle teams binnen onze vereniging de competitie helaas vroegtijdig tot een einde is gekomen. Eerder werd al bekend dat er niet gesport kan worden t/m 6 april. De laatste wedstrijden in de zaalcompetitie staan op het programma voor 18 april. Na lang beraad heeft de Nevobo besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige Γ©n eerlijke manier tot een goed einde te brengen. Vanaf het moment dat er in Nederland weer gesport kan worden, zal de Nevobo proberen om toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Lees het persbericht van de Nevobo hier:
www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

De Nevobo heeft het advies gegeven om landelijk ook alle trainingen af te lassen. Wij als Flash Stars hebben ons aangesloten bij deze landelijke beslissing en daarom alle trainingen tot nader orde afgelast. ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

In verband met het Corona Virus zijn we helaas genoodzaakt de sponsorloop niet door te laten gaan.

Via deze weg willen we iedereen, sponsoren, vrijwilligers en de dames en heren bedanken voor hun inzet! Volgend jaar beter.

VVLangeveen bedankt voor het beschikbaar stellen van het veld, hopelijk kunnen we volgend jaar gebruik maken van jullie accommodatie.
... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook

Gisterenavond werden de dames van CMV 2.1 verrast door de sponsor Hofhuis Installatietechniek Tubbergen. In verband met het kampioenschap in december kregen zij gisteravond een mooie verrassing aangeboden! Met deze verrassing mogen de dames nog een mooi uitstapje maken als beloning voor het kampioenschap! Volleybalvereniging Flash Stars bedankt Hofhuis Installatietechniek Tubbergen en Leonie Hofhuis voor de supermooie verrassing!!! ... Toon meerToon minder

Bekijk op Facebook